21 Mart 2012 Çarşamba

Ankaradan Sevgileer...

2 yıl önce Ankara'da yaşıyordum.O zamanlar bu kadar dikiş hastası değildim.Bugün Ankara'ya gelince koşa koşa Sıhhıye'deki Bursa Kumaş Pazarına gittim:)

 2 yılımı geçirdiğim Bahçeli 7.caddenin girişi:)
      Bunlar da Ankara'da yaşarken kıymetini bilemediğim Bursa Kumaş Pazarından aldığım canım kumaşlarım:))

12 yorum:

  1. Merhaba canım blogunu yeni keşfettim bayılıyorum böyle dikiş nakış seven ve uğraşan insanlara takipçiler listeme aldım seni:)

    Banada beklerim takip etmek istersen eğer bende pek bunlar yok şu sıralar ama ileride olucak inşallah:) Sevgiler,muckss

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Venüsün Dünyası; Teşekkür ederim canım.Bende senin blogunu keşfetmiş oldum:)

      Sil
  2. kaz ayağı desenli çok güzelmiş, ben de böyle bir kumaş arıyordum kış sezonunda kalınında ceket dikecektim ama olmadı, bir dahaki kışa =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem; O kumaşı uzun bir ceket dikerim diye aldım ama sanırım bir dahaki kışa ancak sıra gelir:) Güneşi görünce yazlık kumaşlarıma sarıldım:)

      Sil
  3. dikiş seviyorsun ne güzel bende modelistim :))

    YanıtlaSil
  4. ben ankaradaki kumaşçıları çook beğeniyorum. harika kumaşlar var. büssürüüü kumaşım var ama bi ara gidicem sırf kumaş için:)) güle güle dik:)

    YanıtlaSil
  5. Modavesaire; Bende çoook beğeniyorum canım.Gittiğim zaman almadan duramıyorum.Evdeki kumaş yığınımda dikilmeyi bekliyor:)Görünce dayanamıyorum napiyiim:))

    YanıtlaSil
  6. Bende dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum :( Böyle becerikli blogları gördükçe imreniyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Siyah-beyaz kalın kumaşı kışın epey pahalıya almıştım, geçen hafta 2,5 liraya düştüğünü görünce şoktan çıkamadım, bir daha aldım :) Harika ceket oluyor, tavsiye ederim tatlım :)

    YanıtlaSil
  8. Abide Berkman;Teşekkür ederim.Öğrenmek için geç değil bence.Tatlı kızınıza neler neler dikersiniz:)Bende bu dikiş işinde pek eski sayılmam:)Havesli olunca çabuk öğreniliyor.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Tumtum;:)Bende geçen hafta 2,5 Liraya alanlardanım:)Ceket dikmeyi düşünerek almıştım.Bu kadar ucuz görünce 3 mt.aldım.Uzun birşeyler de yapabilirim.Karar veremedim.Zaten bunu bir dahaki kışa bitiririm artık.Yazlık kumaşlarıma dalmış durumdayım:)))

    YanıtlaSil
  10. merhaba yeni izleyicilerinizdenim:)sıhhıyenin tam olarak neresinde acaba bu kumaşçı ben bu işlerde yeniyim de uygun fiyata kumaşlar arıyorum yardımcı olursanız çoook sevinirim:) şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil

Takip et: @dikdikgiy_sezen